Ældste Bonsai

Top 5: Ældste Bonsai

Træer kan vokse i tusinder af år. Bonsaitræer kan, hvis de holdes godt, også blive meget gamle. Denne Ficus Bonsai anslås at være tusind år gammel, et af de ældste Bonsai, vi kender. Træet blev importeret fra Taiwan og er nu en del af Crespi Bonsai-samlingen.

Gammel Bonsai video
GAMLE BONSAI

Hvor længe lever et bonsaitræ? Nogle af de ældste Bonsai i verden er over 800 år; resultatet af mange generationers tålmodighed og hårdt arbejde. Denne artikel viser nogle af de mest berømte og ældste træer, god fornøjelse!

(#1) Ficus Bonsai i Crespi, Italien - over 1000 år gammelt!

1000 år gammel Ficus Bonsai
Denne Ficus Bonsai er rapporteret at være over tusind år gammel; det ældste bonsaitræ i verden. Det er hovedtræet udstillet på det italienske Bonsai-museum "Crespi".

(#2) Gammelt enebær-Bonsai i Mansei-en, Japan

Gammelt enebær-Bonsai i Mansei-en, Japan - testet og bevist at være over 1000 år gammelt
Denne enebær er testet til at være mere end 1000 år gammel, samlet i naturen i Japan. Det er stadig et groft materiale, som det er under træning. Det er på Kato-familiens Mansei-en Bonsai-planteskole i Omiya, Japan. Foto af Morten Albek.

(#3) 800 år gammelt træ, ved Shunka-en, af Kunio Kobayashi

800 år gammel Bonsai
Et fantastisk træ vist ved Shunkaen. Træet anslås at være omkring 800 år gammelt og vises i en smuk tokonama.

(#4) Et 800 år gammelt Bonsai også ved Shunkaen

Bonsai in Shunkaen
Et bemærkelsesværdigt træ, som er kendt for sin ekstremt høje alder; træet siges at være over 800 år gammelt, et af de dyreste bonsaitræer! Dens ejer, mester Kobayashi, er en af de mest kendte Bonsai-kunstnere i verden og har vundet den prestigefyldte premierministerpris i Japan fire gange.

(#5) Den japanske hvide fyrretræ, der overlevede Hiroshima

Bonsai, der overlevede Hiroshima
Dette træ er blevet trænet til en Bonsai i næsten 400 år, resultatet af 6 generationers hårdt arbejde og tålmodighed fra Yamaki-familien. Men det, der gør det helt specielt, er, at det var i Hiroshima, da atombomben faldt i 1945; træet overlevede og blev senere doneret til National Bonsai & Penjing Museum i Washington.

Fortsæt med at udforske

Aqua Bonsai

Aqua Bonsai

Bonsai som gror i bare vand?

Aqua Bonsai
Sækkedyb

Sækkedyb

Miniature versionen af Sækkedyb

Sækkedyb
Top 10

Top 10

De bedste bonsai

Top 10